«ЗІ СВЯТОМ, ВЕТЕРАНИ!»

«ЗІ СВЯТОМ, ВЕТЕРАНИ!»
Напередодні Дня перемоги над нацизмом у другій світовій війні рада ветеранів війни та праці Інгульського району зустрічала гостей. З привітаннями та подарунками до ветеранів завітала голова районної адміністрації Ганна Ременнікова.
«Щиро вітаю вас, з цією знаменною датою. Бажаю мирного неба, всебічних гараздів та, найперше, міцного здоров’я. Залишайтесь якомога довше поруч зі своїми рідними – родинами, дітьми, онуками та правнуками. Поруч з нами. Даруйте нам можливість переймати ваш неоціненний життєвий досвід, діліться спогадами та порадами. Ви нам дуже потрібні», – наголосила очільниця району.
Ганна Ременнікова передала учасникам зустрічі понад тридцять продуктових наборів та надала фінансову підтримку на поточні потреби ради ветеранів.
«Ще минулого року на обліку нашої організації було 45 учасників бойових дій. На сьогодні – їх лише 32. Життя минає. Люди відходять. Ветеранів залишається все менше. І нам би дуже хотілося мати можливість підтримувати їх. Тож ми щиро дякуємо за привітання і за допомогу. Вона дуже важлива для нашої організації», – зазначила голова ради ветеранів війни та праці Інгульського району Валентина Абба.

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.