Інгульський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області ЗАПРОШУЄ до СПІВПРАЦІ ВОЛОНТЕРІВ

Інгульський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області ЗАПРОШУЄ до СПІВПРАЦІ ВОЛОНТЕРІВ

Пробація– система наглядових та соціально – виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

Відповідно до Закону України «Про волонтерську діяльність», волонтерська діяльність – добровільна, соціально спрямована, неприбуткова діяльність, що здійснюється волонтерами шляхом надання волонтерської допомоги, тобто робіт та послуг, що безоплатно виконуються і надаються волонтерами.

Волонтер пробації – фізична особа, яка досягла вісімнадцятирічного віку, уповноважена органом пробації та волонтерською організацією на виконання окремих завдань, пов’язаних із пробацією, на добровільній та безоплатній основі.

Основними завданнями волонтерів пробації є сприяння органу пробації у здійсненні нагляду за засудженими та проведення з ними соціально – виховної роботи. Свої повноваження волонтери пробації здійснюють під керівництвом персоналу органу пробації.

Волонтерами можуть стати громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах і є дієздатними.

Інгульський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області запрошує всіх бажаючих до співпраці в якості волонтерів. Звертатися за адресою: вул. 11-та Поздовжня,45/2, м. Миколаїв, E-mail:[email protected] або за телефоном 093-98-27-993.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.