«НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ»

«НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ»
Владислав Бондаренко – людина шанована та відома. Своє життя присвятив військовій службі, воїн-інтернаціоналіст, поет. Протягом тривалого часу очолював раду ветеранів війни та праці Інгульського району. За станом здоров’я від активного громадського життя змушений був відмовитись, але й досі є почесним головою місцевої ветеранської організації та не полишає земляків-ветеранів своєю увагою і підтримкою. Напередодні Дня перемоги над нацизмом у другій світовій війні Владислав Павлович приймав привітання, продуктовий набір та фінансову допомогу від голови адміністрації Інгульського району Ганни Ременнікової.
«Щиро рада нашому знайомству та вірю, що воно буде тривалим. Дуже приємно, напередодні знаменного свята, особисто зустрітись та поспілкуватись з вами. Такі зустрічі надихають, збагачують новими знаннями, емоціями і оптимізмом. Я вдячна вам за ту неймовірну роботу, яку ви виконували, як голова районної ради ветеранів війни та праці і за те, що й зараз тримаєте руку на пульсі та не залишаєтесь осторонь життя ветеранської організації. Міцного вам здоров’я та всебічних гараздів. Сподіваюсь почитати ваші вірші», – привітала ветерана очільниця району.
Владислав Бондаренко подякував за привітання і зазначив, що завжди готовий допомогти порадою щодо співпраці адміністрації Інгульського району та місцевої ради ветеранів війни та праці. Ганна Ременнікова запевнила, що ця робота триватиме й надалі і вона завжди відкрита до спілкування.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.