«НАЙКРАЩОМУ В УКРАЇНІ ЗООПАРКУ – 120»

«НАЙКРАЩОМУ В УКРАЇНІ ЗООПАРКУ – 120»
Днями Миколаївський зоопарк відзначив 120-ту річницю від дня заснування. І хоча урочисті заходи, з огляду на карантинні обмеження та погодні умови, перенесені на третю декаду травня, привітання зі значимою датою зоопарк та його колектив приймають вже зараз. Адміністрація Інгульського району, на території якого і розташована ця унікальна комунальна установа, не могла залишитись осторонь. Тож сьогодні голова адміністрації Ганна Ременнікова завітала до зоопарку з подарунком.
«Миколаївський зоопарк – це справжня перлина нашого міста і цілком заслужено вважається кращим зоопарком України. Інгульський район пишається тим, що він розміщений саме на нашій території. Тож, як добрі сусіди, ми не могли не привітати його керівника та колектив з днем народження. А оскільки миколаївський зоопарк – це не лише величезна колекція тварин, а ще й прекрасний дендрологічний парк, у якому є безліч, в тому числі й унікальних та екзотичних, рослин, ми вирішили подарувати імениннику квітучий кущ магнолії. Нехай тішить і працівників зоопарку, і його відвідувачів», – зазначила Ганна Ременнінкова.
Тож дендрологічна колекція Миколаївського зоопарку поповнилась ще однією красивою декоративною рослиною, якою відвідувачі зможуть помилуватись вже найближчими днями. Синоптики обіцяють потепління, а вихідні дадуть змогу усім миколаївцям та гостям нашого міста завітати до найкращого в Україні зоопарку та привітати його з днем народження. Особисто.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.