Рейдове обстеження по вул. Космонавтів

Рейдове обстеження по вул. Космонавтів
З метою дотримання «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві» (зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10) працівниками управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради 06 липня поточного року проведено рейдове обстеження території по вул. Космонавтів.
За результатами обстеження складено 6 адміністративних протоколів за порушення ст. 152 КУпАП. 4 протоколи складено за порушення п. 12.2.29 Правил благоустрою – неналежний санітарний стан прилеглої території, а саме не покошена трава, 2 – за порушення п. 12.2.42 – несвоєчасне видалення карантинних рослин
З керівниками та працівниками організацій, установ, закладів торгівлі проведено роз’яснювальну роботу та наголошено щодо необхідності своєчасного прибирання прилеглих територій, видалення карантинних рослин, ліквідації будь-яких надписів на фасадах, облаштування на вході до закладу урни для сміття, укладання договору на вивіз твердих-побутових відходів.
Шановні городяни! Тільки сумісно ми зробимо наше місто затишним та чистим.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.