«ГЕРОЇ РОКУ»

«ГЕРОЇ РОКУ»
Миколаїв обрав найкращих. Міська програма «Людина року»-«Городянин року» традиційно завершилась урочистою церемонією нагородження переможців. Цьогоріч організаційний комітет прийняв рішення замість номінації «Людина року» запровадити номінацію «Герої року». Цього почесного звання були удостоєні вісім миколаївських лікарів та керівник аграрної компанії «Нібулон». Цей вибір – закономірний. Адже саме медичні працівники прийняли на себе основний удар коронавірусної пандемії, а Герой України Олексій Вадатурський та колектив його підприємства надали величезну допомогу з реконструкції та забезпечення сучасним медичним устаткуванням миколаївських лікарень та дослідних лабораторій. Тож запровадження номінації «Герої року» – це данина шани людям, які роблять усе можливе для того, щоби щоденно, щогодинно та щохвилинно рятувати життя жителів Миколаєва та області.
Втім, програма «Людина року»-«Городянин року» – це ще й більше десяти традиційних номінацій, у яких, щорічно, визначаються кращі з-поміж кращих – люди, які зробили значний особистий внесок у розвиток рідного міста. Серед інших, і номінація «Підприємництво». Цьогоріч перемогу у ній отримав миколаївський бізнесмен, депутат міської ради та меценат Микола Капацина. А почесні відзнаки йому вручала колега по депутатському корпусу, голова адміністрації Інгульського району Ганна Ременнікова, яка, до речі, також була представлена у цій номінації.
«Номінація «Підприємництво» – одна з найважливіших. Адже підприємці – це робочі місця та наповнення бюджету. Це сучасний та успішний Миколаїв. Тож я маю за честь сьогодні на цій сцені, вручити почесні відзнаки переможця програми «Людина року»-«Городянин року» у номінації «Підприємництво», своєму колезі – підприємцеві, який прагне зробити рідне місто красивим, перспективним і активно працює у цьому напрямку. «8-й причал» вже став одним з улюблених місць відпочинку миколаївців, а я знаю, що він має чимало цікавих проектів. Тож з перемогою і успіхів», – зазначила Ганна Ременнікова.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.