«ДИТИНІ ПОТРІБНА СІМ’Я»

«ДИТИНІ ПОТРІБНА СІМ’Я»
Напередодні Міжнародного дня сім’ї в адміністрації Інгульського району вітали людей, які подарували дітям-сиротам другу родину. Голова адміністрації Ганна Ременнікова зустрілась з опікунами С. Мораром, З. Томіліною, З. Величенко, А. Корженко. Очільниця району привітала їх з прийдешнім святом, вручила подарунки та висловила щиру подяку.
«Дитині потрібна сім’я. І я невимовно вдячна вам, за те, що ви не побоялись взяти на себе відповідальність за осиротілих дітей та дали їм можливість зростати у сім’ї, а не в інтернаті. На таке рішення здатний не кожен. Ви – змогли. Тож я бажаю вашим сім’ям міцного здоров’я, всебічних гараздів та непохитної твердості родинних стосунків», – наголосила Ганна Ременнікова.
Серед опікунів люди різного віку, є й дуже поважного. Анастасії Корженко вісімдесят один рік. Вона опікується тринадцятирічним Данилком і робить усе можливе, щоб хлопчик зростав у сімейному затишку. Непросто виховувати підлітка, але Анастасія Юхимівна не опускає рук
та щиро дякує Інгульській адміністрації за увагу й підтримку: «Для нас це дуже важливо – відчувати увагу з боку влади. Розраховувати на допомогу. Важко буває. Ще й від усвідомлення того, що батька і матір дитині ніхто не замінить. Але вдома все ж краще, аніж в інтернаті. Тому я щиро дякую вам за те, що не забуваєте наші сімї і завжди підтримуєте».
Ганна Ременнікова запевнила опікунів, що ті можуть на неї розраховувати та зауважила, що на дітей чекає окремий сюрприз вже за два тижні – 1-го червня.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.