«КАПРЕМОНТ ДНЗ №75 МАЄ БУТИ ЗАВЕРШЕНИЙ ДО КІНЦЯ ПОТОЧНОГО РОКУ»

«КАПРЕМОНТ ДНЗ №75 МАЄ БУТИ ЗАВЕРШЕНИЙ ДО КІНЦЯ ПОТОЧНОГО РОКУ»
Перспективи реконструкції дитячого садка обговорили сьогодні учасники виїзної наради – радник міського голови Сергій Карцев, депутат міської ради-голова адміністрації Інгульського району Ганна Ременнікова, представники Управління капітального будівництва ММР та фірми-підрядника.
Капітальний ремонт ДНЗ №75 розпочався восени минулого року. Станом на сьогодні будівельники укріпили фундамент, проклали каналізацію, електропроводку, вентиляцію, виконують внутрішні оздоблювальні роботи. Зазначають, що згідно проекту потрібно поміняти дах, вікна та перештукатурити фасад, щоб укріпити стіни будівлі. Оскільки ці пропозиції не з дешевих, замовник пропонує зустрітись з проектантом і більш ретельно вивчити доцільність зазначених робіт.
«Вважаємо, що завершення капітального ремонту ДНЗ №75 до кінця поточного року цілком реальне, але для цього доведеться серйозно попрацювати. По-перше, необхідно якомога швидше поновити фінансування. Воно передбачене в міському бюджеті. А, по-друге, ми розуміємо, що доведеться шукати додаткові кошти, бо жахливий стан фундаменту будівлі дитсадка, який довелось повністю реконструювати, здорожчив проект. І тому, як депутат міської ради докладатиму максимум зусиль, щоби ремонтні роботи були профінансовані у повному обсязі та у передбачені терміни», – наголосила Ганна Ременнікова.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.