Рейд з дотримання Правил благоустрою

Рейд з дотримання Правил благоустрою

З метою дотримання  Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві  (зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10)  працівниками управління комунального господарства та благоустрою  адміністрації Інгульського району  Миколаївської міської ради 21 квітня  поточного року   проведено    рейдове  обстеження  території по  вулицям Нагірна та Космонавтів.
За результатами обстеження складено 16 адміністративних протоколів за порушення ст. 152 КУпАП. 5 протоколів складено за порушення п. 12.2.36 Правил благоустрою –  несвоєчасне видалення надписів на фасадах торгівельних кіосків, 5 – за порушення п. 12.2.32 – відсутність урни для сміття біля входу до закладів торгівлі, 6 адміністративних протоколів складено за відсутність у суб’єктів господарювання договору на вивіз ТПВ, а саме п.12.2.8.
З керівниками та працівниками організацій, установ, закладів торгівлі проведено роз’яснювальну роботу та наголошено  щодо необхідності своєчасного прибирання прилеглих територій, ліквідації будь-яких надписів на фасадах, облаштування на вході до закладу урни для сміття, укладання договору на вивіз твердих-побутових відходів.
Шановні городяни! Тільки сумісно ми зробимо наше місто затишним та чистим.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.