«ВЕСНЯНА ЕСТАФЕТА»

«ВЕСНЯНА ЕСТАФЕТА»
Адміністрація Інгульського району долучилась до загальноміської акції з озеленення міста. Сьогодні на території району було висаджено 145 молодих дерев: 20-ть саджанців у сквері «ім. В.І. Коренюгіна», 25-ть на бульварній частині проспекту Центрального та ще 100 на прибудинкових територіях місцевих ОСББ.
«Міський голова Житомира передав весняну естафету з висадження тисячі молодих дерев миколаївському міському голові. Як на мене, чудове започаткування, яке допоможе зробити наше місто кращим та збільшить кількість зелених насаджень, що, однозначно, піде на користь і Миколаєву, і миколаївцям. До участі у акції долучились всі районні адміністрації та Департамент ЖКГ. Висаджуємо від 100 до 300 деревцят. Щиро дякую ОСББ нашого району за те, що активно долучились до цього процесу, взялись висадити саджанці біля своїх будинків та обіцяють доглядати за ними. Таким чином, ми спільними зусиллями адміністрації та небайдужих жителів робимо і наш район, і все місто привабливішим та екологічнішим», – розповідає голова адміністрації Інгульського району Ганна Ременнікова.
Саджанці купувались коштом місцевих адміністрацій та Департаменту ЖКГ. Для висадження, яке проводилось згідно розроблених планів, обрали гіпоалергенні дерева – горобину, клен та березу. Учасники акції сподіваються, що всі саджанці приживуться і просять миколаївців ставитись до зелених насаджень відповідально – берегти їх та примножувати.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.