Безпека людини понад усе!

Безпека людини понад усе!

Сучасне рабство може торкнутись кожного, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Офіційно з 1991 року понад 260000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від работоргівлі в Європі.

Відділом з гуманітарних питань та спорту адміністрації  Інгульського району спільно з навчальними закладами та іншими зацікавленими службами організована  робота з профілактики та запобігання торгівлі людьми. Так, в минулому році було проведено 27 бесід, лекторіїв, ситуаційно-ігрових тематичних програм для учнівської молоді району, а  з початку поточного року відбулось вісім заходів для студентів.

В бібліотеках району оформлені постійно діючі виставки газетно-журнальних статей з вищезазначеної теми. Інформація з телефонами  департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради та облдержадміністрації, відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Миколаївській області та іншими зацікавленими організаціями розміщена на інформаційних стендах навчальних закладів району, центру зайнятості, територіальному центрі. Листівка «Ні – торгівлі людьми» та пам’ятка «Як уберегтись від насильства в сім’ї» знаходяться у вільному доступі серед інформаційних матеріалів для відвідувачів адміністрації Інгульського району.

Корисні телефони:

Національна «гаряча лінія» з питань запобігання торгівлі людьми 0 800 505 501

В екстрених випадках та стосовно розшуку осіб, зниклих за кордоном, можна звертатися на гарячу лінію Укрбюро Інтерполу:  (044) 256 12 53 (цілодобово).

Також, Ви можете звернутись до відділу з гуманітарних питань адміністрації Інгульського району (0512) 246242 та (0512) 246143

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.