Рейдове обстеження вулиці Херсонське шосе

Рейдове обстеження вулиці Херсонське шосе

Працівниками управління комунального господарства адміністрації Інгульського району, за участі представників КП «Миколаївкомунтранс» та Інгульського відділу поліції, проведено рейдове обстеження вулиці Херсонське шосе з метою якісного та своєчасного приведення прилеглих та впорядкованих територій в належний санітарний стан.
Більшість підприємців привели до належного санітарного стану прилеглі території магазинів, офісів та установ, своєчасно прибрали залишки снігу та сміття. Але були і такі, що порушували «Правила благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві». За результатами рейду на порушників Правил благоустрою складено 2 адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП.
З приватними підприємцями, представниками організацій та мешканцями приватних будинків було проведено бесіди щодо важливості своєчасного реагування на ускладнення погодних умов, а саме: прибирання снігу та льоду зі своєї прилеглої території, посипання пішохідних доріжок піском.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.