Проведено рейдове обстеження вулиць Інгульського району щодо дотримання Правил благоустрою

Проведено рейдове обстеження вулиць Інгульського району щодо дотримання Правил благоустрою

05.03.2019 з метою дотримання Правил благоустрою, працівниками управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району здійснювалось рейдове обстеження території району.

Під час візуального обстеження було зафіксовано порушення п.12.2.38 Правил, а саме: незадовільний технічний стан фасадів, балконів та інших елементів (надписи на фасаді будівлі наркотичного характеру) на фасаді магазину «Оптика» по вул. Будівельників, 10.

На старшого менеджера зазначеного магазину, складено адміністративний протокол за порушення сю 152 КУпАП, їй роз’яснено щодо необхідності термінової організації та виконання робіт з ліквідації надписів на фасаді будинку та запрошено на засідання адміністративної комісії для розгляду протоколу.

Адміністративний протокол направлено на розгляд до адміністрації Заводського району, за місцем реєстрації правопорушника. За результатами розгляду адміністративного протоколу порушниця звернулась до суду.
На даний час надписи на фасаді магазину «Оптика» не ліквідовані.

Працівниками адміністрації неодноразово здійснювались виходи на місце за вищевказаною адресою сумісно з представником Інгульського відділу поліції, нажаль керівництво та робітники закладу від пояснень відмовляються.

З даного питання адміністрацією підготовлені листи до Інгульського відділу поліції та до Миколаївської місцевої прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.