Профілактична робота служби у справах дітей

Спеціалістами служби у справах дітей адміністрації Інгульського району була проведена профілактична робота з вихованцями КЗ «Загальноосвітньої школи – інтернату І-ІІІ ступенів – центру загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації». Дітей було ознайомлено із Законами України «Про освіту» та «Про попередження насильства в сім’ї». Крім того, з дітьми було проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду щодо попередження насильства в учнівському середовищі.

Атмосфера була тепла. Діти цікавилися як можна себе захистити та куди необхідно звертатися у випадках здійснення насильства над ними чи їхніми родичами. Учням та вихователям були надані брошури з номерами телефонів установ до яких необхідно звертатися у випадку порушення прав та інтересів дітей.

Також, спеціалістами служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради на базі Миколаївського професійного машинобудівного ліцею було проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди з учнями даного навчального закладу.

Під час бесіди спеціалістами служби були порушені питання щодо ведення здорового способу життя учнями, права та обов’язки дітей, а також,  недопущення пропуску занять в ліцеї без поважної причини.

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.