Відділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Інгульського району запрошує перевірити свої персональні дані

Шановні виборці – мешканці Інгульського району!

Відділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Інгульського району запрошує перевірити свої персональні дані в Державному реєстрі виборців! У першу чергу це стосується виборців:
• яким після 2016 року виповнилось 18 років;
• які виявили неточності у своїх персональних даних під час голосування на попередніх виборах;
• які змінили прізвище або місце проживання протягом останнього періоду;
• які мають інформацію про помилкове включення до списків інших людей, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли тощо).
Для цього необхідно звернутися особисто до відділу ведення Реєстру, маючи при собі паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України. Виборець, який постійно нездатний пересуватися самостійно, може уповноважити на таке звернення іншу особу.
Крім того, Ви можете перевірити свої персональні дані, внесені до Реєстру, не виходячи з дому, за допомогою он-лайн сервісу «Особистий кабінет виборця», який знаходиться на офіційному веб-сайті ЦВК – https://www.drv.gov.ua. Тут кожен зможе дізнатися, чи включено його до Державного реєстру виборців, чи правильно вказані прізвище, ім’я, по батькові та виборча адреса. Для цього необхідно зареєструватися в «Особистому кабінеті виборця» та зробити відповідний запит. Реєстрація займе кілька хвилин. Перевірка та обробка даних здійснюється у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних».
Зробіть списки виборців досконалішими, не чекайте виборчого процесу, приходьте до відділу ведення Державного реєстру виборців та перевірте персональні дані свої та своїх родичів саме зараз!
Наша адреса: проспект Богоявленський, 1, каб. 43.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 24-90-60.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.