Боротьба з палінням листя та сухих гілок

Боротьба з палінням листя та сухих гілок

Працівниками управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району спільно з представниками поліції здійснено рейдове обстеження території приватної забудови в Інгульському району. Здійснено обстеження вулиць: Скульптора Ізмалкова, Белікова Балка, 4, 5, 8, 9  Поздовжня, Кінцева, Електронна, Привітна, Східна, Новобугська, Вінграновського, Квітнева, Горохівська,  5, 7, 9 Лінія, Легпромівська, Захарія Чепіги, Традиційна, Гончарова, 2 Набережна, Бойченка,

та провулків: 1 Бульварний, 4 Круговий, Чорноморців, Східний.

Зафіксовано 1 факт спалювання опалого листя, гілок кущів на прибудинковій території до приватного домоволодіння. На порушника складено  адміністративний протоколи за порушення ст.152 КУпАП, пункту 12.2.11 Правил благоустрою. Працівниками адміністрації розповсюджено понад 70 листівок з інформацією щодо заборони спалювання опалого листя. В них зазначено номери телефонів, за якими запропоновано звертатися до адміністрації Інгульського району з заявами на вивіз опалого листя.

Телефон для довідок: 24-61-43, 24-70-62, 24-91-58.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ІНГУЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!!! НЕ СПАЛЮЙТЕ ОПАЛЕ ЛИСТЯ, ЦЕ ЗАВДАЄ ШКОДУ ЗДОРОВ’Ю ГОРОДЯН!!!
Робота проводиться з метою дотримання «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві», на виконання доручення міського голови м. Миколаєва та буде продовжуватися і надалі.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.