Боротьба з палінням листя

Боротьба з палінням листя

Працівниками управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району здійснено рейдове обстеження території приватної забудови на території Інгульського району. Здійснено обстеження вулиць: 5-та Лінія, Гоголя, Андрія Балагана, Захарія Чепіги, Гаражна, Гончарова, провулок Гаражний.
Зафіксовано 2 факти спалювання опалого листя на прибудинкових територіях до приватних домоволодінь. На порушників складено 2 адміністративних протоколи за порушення ст.152 КУпАП, пункту 12.2.11 Правил благоустрою.
Працівниками адміністрації розповсюджено понад 100 листівок з інформацією щодо заборони спалювання опалого листя. В них зазначено номери телефонів, за якими запропоновано звертатися до адміністрації Інгульського району з заявами на вивіз опалого листя.
Телефон для довідок: 24-61-43, 24-70-62.
ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ІНГУЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!!!
НЕ СПАЛЮЙТЕ ОПАЛЕ ЛИСТЯ, ЦЕ ЗАВДАЄ ШКОДУ ЗДОРОВ’Ю ГОРОДЯН!!!
Робота проводиться з метою дотримання «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві», на виконання доручення міського голови м. Миколаєва та буде продовжуватися і надалі.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.