Робоча зустріч

Робоча зустріч
11.01.22 в адміністрації Інгульського району, під головуванням заступника голови адміністрації – Наталії Адубецької, відбулась робоча зустріч з представниками відділу комплексного благоустрою, ландшафної архітектури міста, зовнішньої реклами та інформаційних вивісок ММР щодо удосконалення механізмів контролю за дотриманням власниками споруд зобов’язання стосовно покращення естетичного, технічного та санітарного стану рекламних засобів району.
В ході робочої зустрічі констатовано☝️, що власниками окремо розташованих спеціальних конструкцій зовнішньої реклами все ще порушуються вимоги пунктів 6.1, 6.4, 12.37 Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві.
З метою забезпечення дотримання Правил власниками рекламоносіїв та дієвого контролю за їх виконанням, робочою групою напрацьовано алгоритм взаємодії та механізм притягнення винних до встановленої законодавством відповідальності, у тому числі демонтажу рекламних конструкцій, власники яких систематично порушують Правила.✍️
‼️Принагідно нагадуємо, що порушенням Правил вважається незадовільне утримання спеціальних конструкцій зовнішньої реклами, яке полягає у незадовільному зовнішньому вигляді та технічної справності, невідповідності їх затвердженим паспортам, проектам, вимогам.
Одночасно звертаємось до власників окремо розташованих спеціальних конструкцій зовнішньої реклами 📣невідкладно привести свої конструкції у відповідність до вимог Правил та постійно слідкувати за їх належним утриманням.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.