Конкурс “Кращий двір” завершено…

Конкурс “Кращий двір” завершено…
В Інгульському районі завершено конкурс “Кращий двір”, оголошений районною адміністрацією, з метою заохочення місцевих ОСББ до процесу благоустрою прибудинкових територій. За результатами конкурсу кращим двором серед організацій співвласників багатоквартрних будинків Інгульського району визнано двір ОСББ “Свиридова 7” (голова правління – Корольков Є.С.). На другому місці двір ОСББ “Паркова 38” (голова правління – Михайлова Л.М.), а на третьому місці двір ОСББ “Будівельник – 14А” (голова правління – Фогель І.В.). Двір ОСББ “Троїцький комплекс” отримав подяку за активну участь у конкурсних перегонах та докладені зусилля з благоустрою прибудинкової території. Переможців привітала голова адміністрації Інгульського району Ганна Ременнікова.
“Щиро дякую вам за небайдужість до громадських процесів та зусилля, яких ви щодня докладаєте, щоби впорядковувати та облаштовувати прибудинкові території ваших ОСББ, а разом з цим і нашого району. Бо це питання ми можемо вирішити лише спільними зусиллями”, – зазначила Ганна Володимирівна.
Очільниця району вручила переможцям грамоти й подяки Інгульської адміністрації, саджанці троянд та подарункові сертифікати ТЦ “Епіцентр”, які дадуть можливість придбати нагальні та необхідні речі для догляду за територією та її подальшого благоустрою.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.