Підготовка до осінньо–зимового періоду

Підготовка до осінньо–зимового періоду
Сьогодні, 22 жовтня спеціалістами відділу координації торгівлі та підприємницької діяльності адміністрації Інгульського району проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання зупиночних комплексів щодо виконання розпорядження голови адміністрації «Про заходи підготовки міського господарства Інгульського району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та його сталого проходження», дотримання вимог Правил благоустрою, підготовка зупиночних комплексів до осінньо-зимнього періоду.
З метою безпечного та зручного пересування громадян, утримувачі зупиночних комплексів отримали попередження, де рекомендовано своєчасно проводити заходи з прибирання прилеглої території від снігу і льоду та посипання протиожеледними матеріалами.
Власники кіосків, торговельних зупиночних комплексів, інших об’єктів роздрібної торгівлі та побутового обслуговування повинні ЩОДЕННО проводити запобіжні заходи та слідкувати за станом прилеглої території.
📣Благоустрій міста-це наша спільна справа!
Дякуємо за повагу та розуміння!
Нагадуємо ☝️❗ При виявленні фактів порушень передбачених Правилами благоустрою, винні особи у встановленому діючим законодавством порядку будуть притягнути до відповідальності за порушення ст.152 КУпАП Правил благоустрою.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.