Рейд по вулиці Авангардна

Рейд по вулиці Авангардна
Рейд по вулиці Авангардна
11 серпня з метою дотримання «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві» (зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10) працівниками управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради спільно з представником КП «Миколаївкомунтранс» проведено обстеження території по вул. Авангардна біля оптових ринків, офісів, магазинів та складів.
За результатами проведеного рейдового обстеження складено 8 адміністративних протоколів за порушення Правил благоустрою, а саме: 2 – протоколи за порушення п.12.2.8 – відсутність у суб’єкта господарювання договору на вивіз ТПВ; 4 – протоколи за порушення п.12.2.32 – відсутність урни біля входу до магазину; 1 – протокол за порушення п.12.2.29 – неналежний санітарний стан прилеглої території.
З підприємцями та працівниками магазинів проведена роз’яснювальна робота стосовно необхідності укладання договорів на вивіз ТПВ та облаштування урни для сміття біля входу до магазину, приведення прилеглих територій до задовільного санітарного стану.
Шановні мешканці! Чисто не там де прибирають, а там де не смітять! Зробимо разом наше місто затишним та чистим!

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.