7727
З метою дотримання «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві» (зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10) працівниками управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради 04 серпня поточного року проведено рейдове обстеження території по вул. Авангардна біля оптових ринків. Відбулась зустріч з керівництвом ринків «Авангард» та «Шанс» під час якої було наголошено щодо дотримання Правил благоустрою та поводження з твердими побутовими відходами.
Проводилась роз’яснювальна робота з підприємцями та працівниками складів, на яких зберігаються овочі та фрукти стосовно необхідності укладання договорів на вивіз ТПВ та облаштування входу до приміщення урною для сміття.
За результатами проведеного рейдового обстеження складено 3 адміністративних протоколи, а саме: 2 протоколи за порушення п.12.2.8 – відсутність у суб’єкта господарювання договору на вивіз ТПВ, один протокол за порушення п.12.2.32 – відсутність урни біля входу до магазину.
Шановні мешканці! Чисто не там де прибирають, а там де не смітять! Зробимо разом наше місто затишним та чистим!

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.