В ІНГУЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ ЛІКВІДОВАНО 262 СТИХІЙНІ ЗВАЛИЩА

В ІНГУЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ ЛІКВІДОВАНО 262 СТИХІЙНІ ЗВАЛИЩА
Наприкінці червня адміністрація Інгульського району завершила процес тендерних процедур. Перемогу у тендері на очищення вулиць від стихійного сміття здобуло ТОВ «КАРС КЛІНІНГ». З 1-го липня працівники підприємства ліквідували 262 стихійні сміттєзвалища та вивезли 5932 кубометри непотребу. Станом на сьогодні, відпрацьовані усі скарги та звернення місцевих жителів до районної адміністрації і контакт-центру міської ради.
Стихійні смітники ліквідовано, але проблема залишається актуальною. Звалища з’являються знову, а адміністрація витрачає на їх вивезення кошти, які можна було би спрямувати на відновлення та розвиток району.
Шановні жителі Інгульського району, будьмо взаємно відповідальними! Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити наш район і наше місто чистим та охайним. Будь ласка, дотримуйтесь «Правил благоустрою» та, якщо ви маєте інформацію про виникнення стихійних звалищ, повідомляйте про це районну адміністрацію за телефоном (0512) 24-71-92, або ж звертайтесь до Контакт-центру міської ради у мережі «Фейсбук»
Адміністрація Інгульського району Миколаївської ММР/

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.