КОНКУРС «НАЙКРАЩИЙ ДВІР»

КОНКУРС «НАЙКРАЩИЙ ДВІР»
Шановні керівники та жителі ОСББ Інгульського району!
Нагадуємо, що в нашому районі триває конкурс «НАЙКРАЩИЙ ДВІР», переможці якого отримають фінансову підтримку адміністрації Інгульського району на нагальні потреби благоустрою прибудинкової території, або ж, власне, будинку.
Якщо ви впевнені у власних силах і вважаєте, що двір вашого ОСББ найкращий, не зволікайте та долучайтесь до конкурсних перегонів. А якщо думаєте, що ваш двір поки що має «не конкурсний» вигляд, то є ще вдосталь часу, аби зробити все необхідне, щоби виправити ситуацію і поборотись за перемогу. Адже кінцевий термін подання заяв та фотографій – 14 вересня 2021 р.
ОСББ, які приймуть рішення взяти участь у конкурсі мають заповнити відповідну заяву (зразок додається) та зробити якісні фотографії двору, згідно конкурсних вимог («креативний підхід в організації прилеглої території, стан та зовнішній вигляд вхідних груп, благоустрій та облаштування прилеглої території, облаштування місць відпочинку біля під’їздів»). Заяву і фото (кольорове) потрібно надіслати на електронну адресу організатора ([email protected]), або ж, за бажання, доставити особисто в каб. №36, адміністрації Інгульського району за адресою: пр. Богоявленський, 1.
Телефон для довідок – 0512-24-71-92.
Не залишайтесь осторонь. Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити наш район та наше місто зручним, безпечним і привабливим.
Адміністрація Інгульського району Миколаївської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.