Робочі зустрічі голови адміністрації

Робочі зустрічі голови адміністрації
Голова адміністрації Інгульського району Ганна Ременнікова зустрілась з місцевими жителями, які поскаржились на незадовільний стан дорожнього покриття та бруд вздовж проїжджої частини вул. 2-ї Набережної. До участі у зустрічі долучились представники КП «ЕЛУ автодоріг» та підрядного підприємства, що виконувало прибирання узбіч. З огляду на несприятливі погодні умови було прийнято рішення провести повторну зустріч та визначити ділянки, які потребують додаткового очищення. З цим районна адміністрація впорається самотужки. А щодо ремонту асфальтового покриття, облаштування пішохідних зон, встановлення бордюрів тощо, то це питання має вирішуватись на рівні міста.
«Проблема аварійного стану 2-ї Набережної виникла не вчора. Для того, щоб її вирішити необхідні величезні ресурси. На сьогодні КП «ЕЛУ автодоріг» та Департамент ЖКГ міської ради вже працюють над розробкою проекту реконструкції цієї вулиці. Кошти на нього передбачені. Але завдання непросте. Тут велика кількість підземних джерел та фактично відсутні дренажна система і зливова каналізація. 2-га Набережна буде відремонтована, але не взавтра. Маємо бути реалістами», – зазначила Ганна Ременнікова.
Цього ж дня голова Інгульської адміністрації зустрілась з керівниками ОСББ «Диво Світ», «Ольвія», «Таврія» та «Вектор». Серед іншого обговорили перспективи ремонту внутрішньоквартальних проїздів, пішохідних доріжок та тротуарів, реконструкції вуличного освітлення та посилення контролю за наявністю у жителів приватного сектора договорів на вивезення сміття, яке, на жаль, досить часто опиняється у сміттєвих баках, або ж і просто на території ОСББ, та ще більше загострює проблему виникнення стихійних звалищ на території району.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.