«ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ»

«ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ»
Меморіальні заходи до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у другій світовій війні відбулись сьогодні у всіх районах Миколаєва. На проспекті Центральному, біля пам’ятника танкістам – визволителям нашого міста, зібрались представники адміністрації Інгульского району та місцеві жителі. До пам’ятної акції долучився і миколаївський міський голова.
«Час невблаганний. З кожним роком поруч з нами залишається все менше людей – учасників другої світової війни, свідків тих буремних та трагічних, але, водночас, героїчних подій. Їхній подвиг – безсмертний і безсмертною має бути наша пам’ять про нього. Пам’ять про людей, які не шкодуючи власного життя боронили Батьківщину, визволяли від поневолення наші міста та села. Тож вклонімось цьому подвигу і пам’ятаймо про нього завжди», – наголосив Олександр Сєнкевич.
Учасники заходу вшанували пам’ять полеглих воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника героям-танкістам.
«Для нас велика честь, що саме на території Інгульського району встановлений один з символів визволення Миколаєва від нацистських загарбників – бойовий танк Т-34, що увічнив подвиг танкістів 2-го механізованого корпусу. Велика честь і велика відповідальність. І тому, сьогодні ми тут. Разом. Віддаємо данину шани людям, які за нас з вами віддали своє життя», – зазначила голова адміністрації Інгульського району Ганна Ременнікова.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.