«ВЕСНЯНА ТОЛОКА В ІНГУЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ»

«ВЕСНЯНА ТОЛОКА В ІНГУЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ»
Прибирали сміття, висаджували дерева та облаштовували територію: в Інгульському районі Миколаєва сьогодні відбулась грандіозна весняна толока. Ініціативу районної адміністрації, щодо очищення, благоустрою та озеленення місць громадського відпочинку, дворів багатоповерхівок та занедбаних промислових майданчиків, підтримали колективи комунальних підприємств, приватного бізнесу та небайдужі містяни.
У дворі ОСББ на пр-ті Миру, 3, зусиллями місцевих жителів, за підтримки адміністрації Інгульського району, однієї з місцевих ай-ті компаній, платформи «МрійДій» та роздрібного бізнесу, була реалізована ідея активіста Євгена Королькова щодо облаштування та озеленення території: тут висаджено п’ятдесят молодих деревцят, прибрано та вивезено сміття, встановлено загородження, яке завадить безвідповідальним автовласникам паркуватись на зеленій зоні. До роботи долучились не лише дорослі, а й малеча. Відтепер, біля будинку ростимуть дерева, висаджені руками його юних мешканців.
Паркову зону на вулиці Скульптора Ізмалкова прибирали декількасот людей: працівники «Миколаївоблтеплоенерго», ГК «ПАЕК», «Тойота Центр Миколаїв», спортсмени-баскетболісти та місцеві жителі, серед яких представники ветеранської організації. Парк повністю очистили від випадкового сміття та опалого листя, підремонтували та пофарбували лавки.
Не залишили поза увагою і занедбану територію КП «Миколаївська овочева база» на вул. Казарського. Вздовж паркану, протягом тривалого часу, тут накопичувалось сміття, яке вітер розносив дорогою та дворами сусідніх ОСББ. На сьогодні смітник повністю прибрали. На «суботник» вийшли овочівники, а допомогли їм працівники ТОВ «Агро-Юг-Сервіс» (ТМ «Аміна»), ТМ “Марка Малицького” та небайдужі миколаївці.
Сьогоднішня акція – яскравий приклад спільної роботи міської влади, комунальних установ, бізнесу та місцевих жителів, спрямованої на благоустрій рідного міста. Приклад того, що відповідальність за чисті вулиці, парки та сквери не варто перекладати на ефемерного «когось, хто має прийти і все прибрати», а її можна розділити порівну і гуртом вирішити існуючу проблему. Та, так само гуртом, зробити все можливе, щоби мінімізувати цю проблему у майбутньому. Лише спільними зусиллями ми зробимо Миколаїв чистим, охайним, та затишним.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.