«БЕРЕГТИ ТА РОЗВИВАТИ…»

«БЕРЕГТИ ТА РОЗВИВАТИ…»
«БЕРЕГТИ ТА РОЗВИВАТИ…»
Голова адміністрації Інгульского району Ганна Ременнікова зустрілась з директором Миколаївського зоопарку Володимиром Топчієм та ознайомилась з роботою очолюваної ним комунальної установи – її здобутками, перспективами і, на жаль, проблемними питаннями, яких немало. Ця зустріч колег-депутатів цілком передбачувана. Адже зоопарк розташований на території Інгульського району, тож увага місцевої адміністрації до нього абсолютно закономірна.
На сьогодні в зоопарку триває масштабне будівництво і вже найближчим часом великі хижі кішки отримають комфортний літній вольєр. Володимир Топчій та Ганна Ременнікова оглянули будмайданчик та поспілкувались з представником фірми-підрядника, який запевнив, що будівельні роботи ведуться згідно графіку і мають бути завершені до дня відзначення 120-ти річчя Миколаївського зоопарку. Тобто – через два місяці. Об’єкт досить складний з інженерної точки зору і в процесі його реалізації використовують унікальні технічні рішення. Втім, вже незабаром миколаївці зможуть у цьому переконатись.
«Наш зоопарк дійсно найкращий в Україні – об’єктивно і заслужено. І дуже приємно бачити, що лише за останні кілька років він став ще кращим. Збудовано нові сучасні вольєри, збільшилась колекція тварин. З’явились довгоочікувані жирафи та слони. Але, на жаль, в умовах карантинних обмежень Миколаївський зоопарк зазнає фінансових втрат і тому місто має відчувати ще більшу відповідальність за його життєдіяльність. Це унікальний об’єкт і ми повинні його берегти та розвивати», – зазначила очільниця району.
Ганна Ременнікова пообіцяла Володимиру Топчію об’днати зусилля для того, щоб Миколаївський зоопарк і надалі залишався найкращим в Україні та ставав дедалі привабливішим для відвідувачів; поспілкувалась з працівниками, відвідала музей, оглянула територію, нещодавно реалізовані проекти, складські та виробничі приміщення і не відмовила собі у задоволенні пригостити жирафів та слонів смаколиками…з дозволеного щоденного раціону.


Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.