Рейд з ліквідації несанкціонованої торгівлі

Рейд з ліквідації несанкціонованої торгівлі

9 лютого  спеціалістами  відділу координації торгівлі та підприємницької діяльності адміністрації  Інгульського району спільно з представниками  відділення поліції №2 МРУ  ГУНП в Миколаївській області  проведено   рейд-обстеження   по  ліквідації  несанкціонованої торгівлі по вул.  Космонавтів 60-62-64 в районі ринку «Клаксон».

За результатами проведеного рейду за  порушення  п.12.2.21 Правил благоустрою ст.152 КУпАП  було складено 4 адміністративних протокола за несанкціоновану торгівлю у невідведених для цього місцях  та незаконне розміщення палатки з реалізації продуктів харчування за адресою: пр. Богоявленський ріг вул. Космонавтів.

В ході проведення рейду приділялась увага дотримання Правил благоустрою та забезпечення  чистоти і порядку на території району. Так, за незадовільне утримання  прилеглої до ринку «Клаксон» території складено протокол за порушення п.12.2.29 Правил благоустрою ст152КУпАП. Адміністрацію ринку попереджено, що керівник зобов’язаний  підтримувати  чистоту та здійснювати своєчасне прибирання  прилеглої до ринку території.      

Робота по припиненню незаконної торгівлі в районі залишається актуальною та  буде проводитися і надалі.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.