Вітання голови районної ради ветеранів

Вітання голови районної ради ветеранів

15 грудня  представники адміністрації Інгульського району привітали  голову районної ради ветеранів війни та праці  Валентину Миколаївну Аббу  з 80 річним днем народження та висловили щиру вдячність за мужність, активну участь у громадському житті району і побажали міцного здоров’я, довгих років життя, мирного неба, щастя та злагоди.
Валентина Миколаївна народилась у Миколаєві, тут закінчила школу, книготоргівельний технікум у місті Києві. За направленням повернулась до рідного міста, працювала в магазині облкниготоргу. Згодом заочно навчалась в поліграфічному інституті на редакторському факультеті відділення книговидавництва. Двічі обиралася депутатом міської ради, була членом з питань культури. Понад 5 років працювала заступником директора  кооперативного технікуму з адміністративно-господарської частини. Після виходу на заслужений відпочинок долучилася до громадської роботи у ветеранській організації Інгульського (тоді Ленінського) району – спочатку працювала відповідальним секретарем, з 2010 заступником голови організації, а  в  2019 року Валентина Миколаївна була обрана головою  ради ветеранів війни та праці Інгульського району.
Щодня  Валентина Миколаївна   здійснює велику роботу з героїко-патріотичного виховання молоді, соціальної підтримки ветеранів війни та праці.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.