Комісійні виходи щодо звернень із приводу вчинення домашнього насилля серед повнолітніх осіб

Комісійні виходи щодо звернень із приводу вчинення домашнього насилля серед повнолітніх осіб

Сумна статистика з початку запровадження Всеукраїнського карантину, у адміністрації Інгульського району за останні місяці збільшилась кількість звернень із приводу вчинення домашнього насилля серед повнолітніх осіб.

За адресами проживання сімей відбуваються комісійні виходи за участю представників відділу з гуманітарних питань та спорту адміністрації, служби у справах дітей (якщо свідками конфлікту були неповнолітні), психологів міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і працівники поліції. Так, з початку місяця здійснено 9 таких виходів.

З кривдниками проводяться профілактичні бесіди та роз’яснення щодо видів відповідальності за вчинені дії. За підтвердженими фактами представниками поліції складається протоколи та вирішується питання стосовно винесення заборонного припису, який забороняє кривднику наближатися до постраждалої особи чи перебувати в одному місці терміном до 10 діб.

Адміністрація Інгульського району звертає увагу у разі виявлення фактів домашнього насильства або насильства за ознакою статі просимо негайно звертатись до поліції за номером 102 або зателефонувати на національну «гарячу лінію» 116123 (з мобільного) та 0800500335 (зі стаціонарного).

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.