Проведено рейд-перевірку щодо виконання розпорядження міського голови “Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування”

Проведено рейд-перевірку щодо виконання розпорядження  міського голови “Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування”

Вчора,19 березня 2020 працівниками адміністрації Інгульського району на виконання розпорядження Миколаївського міського голови від 16.03.2020 N65-р «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Миколаєві, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19» із залученням представників Держпродспоживслужби, поліції та Управління з розвитку споживчого ринку департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради проведено рейд територією Інгульського району, зокрема по проспекту Миру, вулицями Театральною, Миколаївською, Будівельників, а також на ринку «Колос» та прилеглій до нього території. Власників та представників об’єктів загального користування попереджено про відповідальність за невиконання визначених розпорядженням заходів. Щодо порушників санітарно-епідеміологічного законодавства складено протоколи за ч.3 ст.44 КУпАП. Загалом, на час здійснення рейду переважна частина закладів загального користування самостійно, свідомо і відповідально припинила свою діяльність на час карантину. Закликаємо усіх представників бізнесу і громадян бути законослухняними і відповідальними.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.