Інформування щодо дій в складних погодних умовах осіньо-зимового періоду

Інформування щодо дій в складних погодних умовах осіньо-зимового періоду

Сьогодні,16 грудня, відділом координації торгівлі та підприємницької діяльності зроблено об’їзд 47 зупиночних комплексів району, проведено роз’яснювальну роботу з ФОП і вручено попередження щодо необхідністі дотримання Протокольного доручення засідання комісії з питань ТЕБ і НС Інгульського району м.Миколаєва від 27 листопада 2019р. щодо готовності до дій в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2019-2020 рр.

Для здійснення першочергових заходів щодо ліквідації наслідків складних погодних умов просимо підприємців району забезпечити належний інвентар (лопати, льодоруби), створити запаси посипкового матеріалу (пісок, сіль, сольова суміш) для організації робіт по розчищенню від снігу (льоду) прилеглих територій.

Враховуючи викладене, у разі виникнення стихійної ситуації, закликаємо привести власну та прилеглу територію у належний стан згідно Правил благоустрою м.Миколаєва.

У разі невиконання зазначених вимог та Правил благоустрою на винних осіб може бути накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 1700 грн.

До надзвичайних погодних умов готуйсь завчасно!!!

 

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.