Стартує черговий осінній призов громадян на строкову військову службу

Стартує черговий осінній призов громадян на строкову військову службу

1 жовтня стартує черговий осінній призов громадян на строкову військову службу в Збройні Сили України. Саме з цього питання та з метою покращення взаємодії щодо розшуку осіб, які ухиляються від призову, сьогодні, 24 вересня 2019 року, на базі адміністрації Інгульського району проведено робочу нараду під головуванням заступника голови адміністрації – голови призовної комісії Інгульського району Антона Ужви. В нараді взяли участь представники Інгульського районного військового комісаріату та начальник громадського формування з охорони громадського порядку м. Миколаєва «Захист».

В ході наради наголос робився на тому, що потрібна максимальна зосередженість на виконанні завдань, які ставляться перед військкоматом та органами влади. А для цього потрібна тісна взаємодія між військовим комісаріатом та громадським формуванням.  Також голова комісії Ужва А. звернувся до всіх присутніх із проханням мобілізувати всі сили, аби на достойному рівні провести осінню призовну кампанію.

А всім, хто не бажає виконувати свій конституційний обов’язок перед Батьківщиною, адміністрація Інгульського району нагадує, що відповідно до ст. 335 Кримінального Кодексу України, особи, які ухиляються від призову на строкову військову службу, можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності та отримати покарання у вигляді обмеження волі до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.