Проведено рейди по ліквідації незаконної торгівлі

Проведено рейди по ліквідації незаконної торгівлі

З метою недопущення розповсюдження несанкціонованої торгівлі, дотримання  Правил благоустрою та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, з 05.08.19 року спеціалістами відділу координації торгівлі  та підприємницької діяльності адміністрації  Інгульського району   спільно з представниками відділу поліції Інгульського району, відповідно до затвердженого графіку,  щоденно проводяться комплексні рейди по ліквідації незаконної торгівлі на площі Перемоги біля «АТБ».

За результатами проведених рейдів, за   порушення п.12.2.21 Правил благоустрою ст.152 КУпАП спеціалістами відділу було складено 4 адміністративних протоколів за торгівлю овочами, фруктами, баштовою культурою без дозвільних документів  та  у невстановлених для цього місцях.

В ході проведення рейдів з суб’єктами господарювання проводяться  бесіди  стосовно недопущення здійснення реалізації продуктів харчування  з порушенням санітарних вимог. Завдяки  зусиллю відділу  зупинена  незаконна торгівля, самостійно прибрані автомашини, з яких здійснювалась реалізація овочів та фруктів. Робота по припиненню незаконної торгівлі в районі  буде проводитися і надалі.

Крім того, з метою посилення  заходів по припиненню незаконної торгівлі з рук, автомашин, причепів, адміністрацією району направлені листи з адресами скупчення несанкціонованої торгівлі до Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.