Відділ ведення Державного реєстру виборців підводить підсумки роботи під час виборів

Відділ ведення Державного реєстру виборців підводить підсумки роботи під час виборів

Відділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради виконав всі поставлені завдання та задачі, щодо організації та проведення позачергових виборів народних депутатів України, які відбулись 21 липня 2019 року.

Протягом червня і липня 2019 року відділ активно сприяв виборцям у реалізації можливості внести зміни до своїх персональних даних, змінити місце голосування, виборчу адресу та внести дані до Державного реєстру виборців.

За вказаний період спеціалістами відділу було прийнято та опрацьовано 732 заяви виборців, з них:
26 щодо включення до Реєстру;
30 щодо зміни персональних даних;
40 щодо зміни виборчої адреси
636 заяв тимчасової зміни місця голосування.
Під час виборчого процесу спеціалістами відділу забезпечено складання, виготовлення іменних запрошень, попередніх та уточнених списків виборців, сприяння виборчим комісіям у здійсненні їх повноважень, надання консультативної та методичної допомоги.

Нагадуємо виборцям Інгульського району, що перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців, усунути невідповідності та неточності в записі про себе, внести зміни до своїх ідентифікаційних даних ви можете щоденно з 8.30 до 17.00 за адресою: просп. Богоявленський, 1, каб. 43, 4-й поверх, ліве крило. При собі обов’язково необхідно мати паспорт громадянина України.

Окрім того, особисті дані можна перевірити за допомогою онлайн сервісу «Особистий кабінет виборця» на веб-сторінці «Державний реєстр виборці» (www.drv.gov.ua). Важливо!Перевірте точність усіх особистих даних згідно із записом у паспорті.
Не втратьте нагоду скористатися своїм конституційним правом голосу та перевірте свої персональні дані у Державному реєстрі виборців

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 24-90-60, 24-71-55, 24-50-07.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.