Відбувся інспекційний виїзд Миколаївського міського голови по об’єктам, на яких виконуються роботи з капітального та поточного ремонту в Інгульському районі

Відбувся інспекційний виїзд Миколаївського міського голови по об’єктам, на яких виконуються роботи з капітального та поточного ремонту  в Інгульському районі
30 липня в Інгульському районі відбувся інспекційний виїзд голови Миколаївської міської ради Олександра Сєнкевича за участю першого заступника голови адміністрації Інгульського району Ігоря Волкова, начальника відділу комунального господарства та благоустрою Велентина Брюшиніна та представників підрядних організацій і технічного нагляду по об’єктам, на яких виконуються роботи з капітального та поточного ремонту на замовлення адміністрації району.
 
Перевірили хід робіт на об’єкті за адресою: вул. Електронна, 56, 56-а, 68.
 
Окрім поточного ремонту спортивного і дитячого майданчику за даною адресою влаштовується майданчик для відпочинку з встановленням столів для шахів, майданчики для господарських потреб, а також автомобільна парковка.
 
Також проінспектовано виконання робіт з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Кобера та тротуару по вул. Космонавтів від просп. Богоявленського до вул. Передової.
 
Роботи проводяться з метою благоустрою Інгульського району та будуть проводитись й надалі.
 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.