ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ! ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ ТИМЧАСОВОЇ ЗМІНИ МІСЦЯ ГОЛОСУВАННЯ ЗАЛИШИЛОСЬ ЧОТИРИ ДНІ!

Ввідділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради нагадує, що звернутися до органу ведення Державного реєстру виборців для тимчасової зміни місця голосування без зміни виборчої адреси можливо не пізніше ніж за п’ять днів до дня голосування.

Враховуючи, що позачергові вибори народних депутатів України призначено на 21 липня 2019 року, цей строк спливає 15 липня 2019 року, тобто для здійснення тимчасової зміни місця голосування залишилося всього чотири дні!

Отже, якщо хтось із виборців має намір тимчасово змінити місце голосування, але ще не скористався такою можливістю, пропонуємо не зволікати із зверненням до органу ведення Державного реєстру виборців.

Тим виборцям, які не здатні самостійно пересуватися, але в списках у них немає відмітки “НСП”, рішенням дільничної комісії на підставі їх заяви та довідки медичної установи про стан здоров’я надається можливість проголосувати за місцем перебування. Така заява разом з довідкою повинна бути надіслана поштою або передана іншими особами до дільничної комісії до 20 години останньої п’ятниці перед днем голосування (до 19 липня 2019 року).

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.