Готуємось до парламентських виборів 2019

Готуємось до парламентських виборів 2019

До уваги виборців Інгульського району!

Відділ ведення Державного реєстру виборців адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради запрошує всіх виборців району завчасно здійснити перевірку своїх персональних даних з метою недопущення неточностей та безперешкодної реалізації свого виборчого права.

Наголошуємо, що кожен виборець, який у день виборів 21 липня 2019 року перебуватиме поза межами населеного пункту, в якому зареєстроване його місце проживання, і не зможе проголосувати за місцем реєстрації, може тимчасово змінити місце голосування без зміни виборчої адреси.

Для цього Вам необхідно не пізніше як до 15 липня 2019 року включно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або місцем перебування у день виборів.

Звертаємо вашу увагу на те, що Постановою ЦВК України від 29 травня 2019 року № 910 СКАСОВАНО вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів, які підтверджують необхідність такої зміни. Відтепер, при зверненні до відділу ведення Державного реєстру виборців обов’язково мати лише паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.

За більш детальною інформацією звертатися до відділу ведення Державного реєстру виборців адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради за адресою:

м. Миколаїв, пр. Богоявленський, 1, кабінет № 43, 4-й поверх, ліве крило.

Телефони для довідок: 24-90-60, 24-71-55, 24-50-07.

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.