В адміністрації Інгульського району проведено нараду «Чистий четвер»

В адміністрації Інгульського району проведено нараду «Чистий четвер»

13червня в адміністрації району відбулась нарада «Чистий четвер» під головуванням першого заступника голови адміністрації Ігоря Волкова.

 

На нараду телефонограмою були запрошені керівники житло-комунальних підприємств КП СКП «Гуртожиток» КЖЕП ММР «Зоря», ТОВ УК «ПІВДЕНЬ – М», ТОВ УК «ПІВДЕННА», КП «Миколаївкомунтранс», ТОВ «Місто для людей – Миколаїв». Але, на жаль керівництво керуючої компанії «Місто для людей – Миколаїв» на нараду не з’явились.

Розглядались  питання стосовно несвоєчасного виконання робіт по покосу трави на прилеглих територіях до будинків, дотримання задовільного санітарного стану, своєчасне виявлення та ліквідацію надписів на фасадах будинків, своєчасний вивіз ТПВ.

В адміністрації району виникло дуже багато питань саме до керівництва ТОВ «Місто для людей – Миколаїв». Управляюча компанія обслуговує 324 будинки. На даний час не всі території викошено, а саме:

– вул. Південна, 76, 76-А

– вул. Космонавтів, 146-Г

– пров. Першотравневий, 63

– вул. Миколаївська, 34

– пр. Миру, 11-Б

– вул. Новозаводська, 4

– вул. Чкалова, 213, 215

– вул. Погранична, 246-А, 244-А. 248

– вул. Космонавтів, 53

– вул. 1-а Лінія, 1 – Херсонське шосе, 6

– вул. В.Чоновола, 13

– вул. Казарського, 1/3, 1, 1-Г

– вул. Передова, 52-Б, 52-Г.

 

Також надписи відповідного характеру зафіксовані на будинках: вул. Південна, 76, вул. А.Олійника, 30, 34, вул. Миколаївська, 6, 8, вул. Чкалова, 213  та ін.

Дуже шкода, що керівництво ТОВ «Місто для людей – Миколаїв» не прагне до конструктивної розмови, ігнорує всі запрошення, зауваження  та не виконує свої договірні відносини. Адміністрація, в свою чергу, робить все можливе для наведення ладу та комфортного життя мешканців нашого району.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.