Бездіяльність ТОВ “Місто для людей-Миколаїв”

З метою дотримання «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10) працівниками адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради постійно здійснюються рейдові обстеження території району. Під час проведення рейдів неодноразово фіксувались факти несвоєчасного покосу трави на прилеглих територіях до будинків,  які обслуговує ТОВ “Місто для людей – Миколаїв”.

На даний час не виконані роботи по покосу трави до будинків, які обслуговує ТОВ «Місто для людей – Миколаїв» по вулицях: Космонавтів, Будівельників, Новобузька, 11-а Поздовжня, Миколаївська, Шкільна, 1-а Лінія та ін. Управляюча компанія обслуговує 324 будинки. Прилеглі території до понад 100 будинків залишились невикошеними. Враховуючи особливості клімату та кількість опадів у поточному місяці виникла потреба  повторного виконання робіт по покосу трави.

Відповідальна особа управляючої компанії неодноразово запрошувалась телефонограмами до адміністрації  для надання роз’яснень та складання адміністративного протоколу за порушення ст. 152 КУпАП, а саме п. 12.2.29 Правил благоустрою – незадовільне утримання прибудинкових територій (невикошена трава),  але до адміністрації ніхто не з’явився.

Працівники  адміністрації відвідали  офіс керуючої компанії за адресою: вул. В.Чорновола, 14-А та  поспілкувались з керівництвом ТОВ “Місто для людей – Миколаїв”. На жаль конструктивна розмова не відбулась, співробітники відмовились надавати свої особисті данні та дані відповідальної особи для складання адміністративного протоколу.  На зустрічі поводились зухвало, відповідних роз’яснень не надано.

Адміністрація району стурбована становищем, яке сталося, і зі свого боку намагається усіма можливими засобами виправити ситуацію. Наголошуємо, що дотримання Правил благоустрою є необхідним і обов’язковим для усіх фізичних та юридичних осіб, незалежно від підпорядкування. ТОВ «Місто для людей – Миколаїв» своєю бездіяльністю систематично порушує дані Правила.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.