Проведено рейд по ліквідації стихійної торгівлі 

Проведено рейд по ліквідації стихійної торгівлі 

28.05.19 відділом координації торгівлі та підприємницької  діяльності адміністрації  Інгульського  району ММР спільно з представниками Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області  проведено рейд по ліквідації стихійної торгівлі  продуктами харчування тваринного  походження  за адресою :   вул. Космонавтів, 60 ріг пр. Богоявленський. В ході проведеного  рейду  складено 3 протоколу  за  ст.152 КУпАП  порушення  Правил благоустрою.  Відповідно до затвердженого акту  обстеження,  вжито заходи з  демонтажу  2 незаконно розміщених палаток  з реалізації овочів та фруктів,  припинено  стихійну торгівлю м’ясом,  ковбасними та  молочними виробами.

В ході проведення рейдів з суб’єктами господарювання проводяться  бесіди  стосовно недопущення торгівлі продуктами харчування без дозвільних документів та у невстановленому для цього місці.

Робота по припиненню незаконної торгівлі в районі  буде проводитися і надалі. Крім того, попереджаємо суб’єктів  господарювання про недопущення порушення Правил благоустрою та Правил торгівлі продуктами харчування в неустановлених місцях, що тягне за собою адміністративну відповідальність від 340-1700грн.

    

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.