Запршуємо провести суботник!

Адміністрація Інгульського району Миколаївської міської ради звертається до мешканців району, керівників установ, підприємств, організацій, навчальних закладів, закладів освіти з проханням організувати та провести суботники.

Просимо  Вас до Травневих свят  та Великодня організувати та виконати роботи по прибиранню та приведенню до належного санітарного та естетичного вигляду прилеглі та впорядковані території до Вашого домоволодіння, підприємства (установи, організації). Виконати комплекс робіт з благоустрою (прибрати сміття, опале листя, тощо).

У разі необхідності адміністрація району надасть автотранспорт для вивозу зібраного сміття. Довідки за телефонами: 24-61-43, 24-70-62.

Шановні мешканці, керівники підприємств, установ, організацій, приватні підприємці!!!

Не будьте байдужими. Приведіть до належного вигляду підпорядковані території та в подальшому підтримуйте їх в задовільному стані. Разом зробимо місто чистішим.

Робота проводиться з метою поліпшення рівня участі громадськості, учнівської та студентської молоді, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності у заходах з благоустрою населених пунктів та на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», враховуючи лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.02.2019 № 7/11.3/3119-19.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.