Рейдове обстеження вздовж пр. Миру. На меті – перевірка фасадів.

Рейдове обстеження вздовж пр. Миру. На меті – перевірка фасадів.

28 лютого спеціалістами управління комунального господарства адміністрації, за участю представника КП «Миколаївкомунтранс», проведено рейдове обстеження вздовж пр. Миру. З метою усунення виявлених порушень, щодо незадовільного технічного стану фасадів магазинів, офісів, тощо, з  керівниками та робітниками підприємств, установ, організацій проведено роз’яснювальну роботу, надані попередження та складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення, відповідальність за які передбачена ст. 152 КУпАП. Протоколи направлено на розгляд до адміністративних комісій.

Вказані обстеження проводяться спеціалістами управління регулярно та мають на меті перевірку чистоти та порядку на території Інгульського району.

ШАНОВНІ  МЕШКАНЦІ  ПРИВАТНОЇ  ЗАБУДОВИ,  КЕРІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ,  ОГРАНІЗАЦІЙ,  УСТАНОВ  РІЗНИХ  ФОРМ ВЛАСНОСТІ  ТА  ПРИВАТНІ  ПІДПРИЄМЦІ!

Адміністрація Інгульського району звертається до вас з проханням забезпечити повний комплекс робіт на прилеглих та закріплених територіях, а саме провести роботу з наведення порядку на прилеглих територіях, привести до належного санітарного стану фасади будинків, магазинів, установ, тощо.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.