Чергове рейдове обстеження перевірки виконання мешканцями району Правил благоустрою

Чергове рейдове обстеження перевірки виконання мешканцями району Правил благоустрою

19 лютого, спеціалістами управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району, спільно з представником КП «Миколаївкомунтранс», здійснено рейдове обстеження вулиці Чайковського, вулиці та провулку Коберу, проспекту Богоявленського та територій приватної забудови вздовж вулиць Вінграновського та 9-ої Лінії.
За результатами обстеження складено 5 адміністративних протоколів за порушення ст.152 КУпАП, а саме п. 12.2.8 (відсутність у суб’єктів благоустрою договору на вивіз ТПВ), п. 12.2.29 (незадовільне утримання прибудинкових територій), п. 12.2.36 (незадовільне утримання постійних огорож – написи на огорожах) Правил благоустрою. Надано 8 попереджень щодо необхідності укладання договорів на вивіз ТПВ та 12 запрошень до адміністрації району з питань порушення Правил благоустрою.
З порушниками проведено роз’яснювальну роботу щодо організації та своєчасного виконання комплексу робіт з благоустрою.
Вказані обстеження проводяться спеціалістами управління регулярно та мають на меті перевірку порядку виконання мешканцями району «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві» (зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 №28/10).

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.