Робоча зустріч з воїнами-інтернаціоналістами

Робоча зустріч з воїнами-інтернаціоналістами

Напередодні відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниці виведення військ с Афганістану, у приміщені актового залу адміністрації Інгульського району, відбулася робоча зустріч з ветеранами Афганістану. Найперше, хвилиною мовчання віддали шану тим, хто загинув на теренах інших держав. А потім вітали присутніх героїв: їм було вручено грамоти від адміністрації району, ювілейні медалі та грамоти голови міської ради воїнів-інтернаціоналів.

Робоча частина заходу полягала в спілкуванні з запрошеними спеціалістами щодо проблем, які виникають у повсякденному житті ветеранів. Для цього до адміністрації були запрошені: Тетяна Маркова, керівник Інгульської організації Товариства Червоного Хреста, Світлана Величко, головний спеціаліст Інгульського відділу Пенсійного фонду України м. Миколаєва з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій,
Наталія Бєсєдіна, начальник відділу персоніфікованого обліку та фінансування пільг управління соціальних виплат і компенсацій Інгульського району департаменту праці та соціального захисту населення, Віталій Голод, сержант, представник Інгульського РВК, а також заступники голови та спеціалісти адміністрації Інгульського району. Найактуальнішими виявилися питання, щодо нарахування пенсій та отримання пільг.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.