Звернення до керівників ЖБК та голів правління ОСББ

Шановні керівники ЖБК, голови правлінь ОСББ!

На виконання доручення міського голови щодо прибирання та наведення ладу на прибудинкових територіях, адміністрація Інгульського району Миколаївської міської звертається до Вас з проханням своєчасно організовувати та здійснювати роботи по прибиранню прибудинкових територій.

У разі виникнення будь-яких питань стосовно приведення до задовільного санітарного виду прилеглих територій, визначення меж територій, які необхідно прибирати, укладання договорів на вивіз ТПВ, тощо пропонуємо звертатись до управління комунального господарства та благоустрою адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради (пр. Богоявленський, 1, каб. 2, 3).

Водночас звертаємо Вашу увагу на необхідність термінової ліквідації будь-яких надписів на фасадах Ваших будинків, зокрема приділити особливу увагу та ліквідувати надписи реклами (адреси наркотичних сайтів).

З метою підтримання території району в задовільному санітарному та естетичному вигляді працівниками управління комунального господарства та благоустрою адміністрації району здійснюються систематичні рейдові обстеження.

Нагадуємо, що у разі виявлення порушень «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві» адміністрація залишає за собою право вжити до відповідальної особи заходи адміністративного впливу.

Телефон для довідок: 24-61-43, 24-70-62

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.