Наведення чистоти та порядку в Інгульському районі

Наведення чистоти та порядку в Інгульському районі

5 лютого спеціалістами управління комунального господарства та благоустрою, спільно з представником громадського формування з охорони громадського порядку м. Миколаєва «Захист», проведено чергове рейдове обстеження приватної забудови вздовж вулиць Вінграновського та Першотравневої.

Задля усунення виявлених порушень, з мешканцями проведено роз’яснювальну роботу. За неналежне утримання прилеглих територій до будинків та домоволодінь, надані попередження та складено адміністративні протоколи за порушення п. 12.2.29 та п. 12.2.9 «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві» (зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10).

Також проведені рейдові обстеження вздовж вулиць: Генерала Свиридова, Троїцької, пр. Богоявленського, Херсонського шосе. Зафіксовано порушення п.12.2.32, п.12.2.38, п.12.2.23, п.12.2.8 Правил благоустрою.
За результатами рейдової перевірки складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення, відповідальність за які передбачена ст. 152 КУпАП. Протоколи направлено на розгляд до адміністративних комісій.

Вказані обстеження проводяться спеціалістами управління регулярно та мають на меті перевірку дотримання чистоти та порядку на території Інгульського району.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ПРИВАТНОЇ ЗАБУДОВИ, КЕРІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ, ОГРАНІЗАЦІЙ, УСТАНОВ РІЗНИХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ ТА ПРИВАТНІ ПІДПРИЄМЦІ!

З метою поліпшення санітарного стану та благоустрою м. Миколаєва, адміністрація Інгульського району звертається до вас з проханням забезпечити повний комплекс робіт на прилеглих та закріплених територіях, а саме: провести роботу з наведення порядку на прилеглих територіях, привести до належного санітарного стану фасади будинків, магазинів установ, тощо.

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.