Слідкуємо за фасадами!

Слідкуємо за фасадами!

Адміністрація Ігульського району звертається до керівників установ, підприємств, організацій, приватних підприємців у володінні або на балансі яких знаходяться будинки і споруди, з проханням організувати та виконати роботи по приведенню до належного естетичного та санітарного вигляду фасади зазначених об’єктів (згідно п. 5.1 «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві» (зі змінами та доповненнями від 16.05.2013 № 28/10).
У разі недотримання вимог Правил благоустрою, працівниками адміністрації, в межах повноважень, на відповідальну особу будуть складені адміністративні протоколи за порушення ст. 152 КУпАП та притягнуто її до адміністративної відповідальності.
Шановні мешканці Інгульського району!!! Керівники підприємств, установ та організацій усіх форм власності, підприємці. Адміністрація району звертається до Вас з проханням не чекати рейдових обстежень, а завчасно виконати роботи з приведення до задовільного естетичного вигляду фасадів будинків та домоволодінь (у разі необхідності зафарбувати написи). Тільки від нас самих залежить в яких умовах ми житимемо та працюватимемо.

 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.