Виставка Інгульського району на Соборній

Виставка Інгульського району на Соборній

Адміністрація Інгульського району щиро дякує підприємствам, установам та організаціям, які взяли участь у виставці-презентації до Дня міста Миколаєва 2018! Завдяки ним миколаївці не тільки побачили презентацію району, а й мали змогу зробити численні світлини в організованих фотозонах, щоб залишити собі частинку свята на згадку.
Традиційні квіти та кульки в оригінальній презентації, виготовлений власноруч стенд з тематикою морської мандрівки, модернова інсталяція з ванною 1900 року випуску з душем, з якого «витікає» плющ, ліжко-піратський корабель, величезна будова з короваю на тему «Миколаїв – місто на воді», якою могли поласувати всі охочі – це лише частина того, що можна було побачити в частині виставки від Інгульського району. А який фурор викликали тварини контактного зоопарку!
У організації взяли участь: Миколаївський зоопарк, гіпермаркет «Епіцентр», творчий центр «Артландія», салон меблів Nicolas, салон плитки та сантехніки «Керам-Мода», ПрАТ «Спортек», ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1», салон квітів «Лілія», Миколаївський професійний промисловий ліцей, МЗОШ №27.



 

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.